Nyelvek:

Friss bejegyzések

Tengerparti esküvői ruha

frangipáni tüll menyasszionyi ruha retusalt fehérszoknyás kék öves menyasszonyi ruha116 fehér fátylas menyasszonyi 34 kalocsai fehér tüll esküvői ruha65 fehér ruha3 hófehérmenyasszony 4 kalocsai mintás tüll menyasszonyi ruha11 nagykéktüll frangipani menyasszonyi ruha14 nagykékszonya menyaszsonyi ruha89 kék hímzettövű menyasszonyi ruha95 kékhímzettfűző kék szoknya31 nagykéktüll kékhímzett fűző83 carmenfelsőskékhímzett öv menyasszinyi ruha74 kalocsairózaszíntüll eksüvői ruha85 rózaszíntüllszoknyás menyasszonyi ruha87 kék szoknyás seychell-i esküvői ruhák 117 fehér tüllös hímzett esküvői ruhák 118 tengerparti menyasszonyi kollekció120 tengerparti esküvőri ruhák 129

A projektről

A 2019 nyári kollekció részeként az Adry  Couture az eddigiektől eltérő menyasszonyi ruhákkal is előrukkolt. A Blue Ocean névre keresztelt kollekció a tengerparti esküvőkről álmodókat célozza meg. Szellősebb, lazább menyasszonyi és koszorúslány ruhák, vidám színekkel és trendi tüllel kombinálva. A ruháknak a trópusokon nem csak szemet kell gyönyörködtetniük, hanem előtérbe kell kerülnie a kényelemnek is. Nyitott vállú szabásvonalak, néha egészen rövid: térdig érő szoknyák teszik könnyebbé az erős napsütésben töltött nagy napot, a homokban való sétát.

Egy tengerparti esküvőn az ifjú pár a természet alkotta díszletben vesz részt a szertartáson, ezért Adry a fehér és a tengerkék színeket használta a ruhák elkészítésénél, így csodásan belesimul a képbe a menyasszony és koszorúslányai látványa. Nem csak a tengerkék és a menyasszonyok színe: a tört fehér lett összekapcsolva a ruhákban, hanem a tervező a tradicionális magyar motívumokat is összeházasította a kedvelt Seychelles-i mintával: a Frangipani virággal. Balogh Adry egyik fő kézjegye a ruháin, hogy hímzett mintákat helyez el díszítésként rajtuk, és ezt a forradalmat a Seychelles-szigeteken is kirobbantotta: a saját kedvenc virágjukat elsőként hímezte rá a ruhák övére, mellyel nagy sikert aratott. Több a szigeten esküdő menyasszony is viselte már A Blue Ocean Collection ruháit.

Hatalmas különlegessége a Blue Ocean menyasszonyi kollekciónak, hogy nem csak Magyarországon vannak jelen a ruhák, hanem az Adry Couture állandó partnerének: a Code of Joy esküvőszervező cégnek jóvoltából a Seychelles-szigeteken is. Így a Magyarországon felpróbált ruhát nem kell kivinni az esküvő helyszínére, mert a Seychelles-szigeteken is rendelkezésre áll a modell.  A menyasszonyi ruhák közös jellemzője, hogy több részesek, így több féleképpen kombinálhatóak. Közös elemük a sima, vagy virágokkal kihímzett fűzős felsőrész, ilyen módon válik a ruha állíthatóvá, több méretben is viselhetővé.

Természetesen a tengerparti menyasszonyi ruhák más országokban rendezett esküvőkön is méltó ékei lehetnek a szertartásnak, örömmel mutatjuk be, és készítjük el egyedi módon is a modelleket, keressen bennünket az Adry Couture Szalonban.

2019-es kollekció
Menyasszonyi ruha kollekció 2019
2019-20-as kollekció