Nyelvek:

Friss bejegyzések

Partnereink

Partnereink

Seychelleseskuvok.hu

Code Of Joy esküvőTengerparti esküvőt álmodtatok meg?
A Code of joy csapata már több éves tapasztalattal szervezi teljes körűen fiatal párok esküvőit a paradicsomi Seychelles-szigeteken. A cég helyben működő irodája a kint élők és a Magyarországról kiutazók számára is minden részletre kiterjedő szolgáltatást nyújt. Ügyfélorientált hozzáállásuk a garancia arra, hogy az ifjú pár életének nagy napja valóban feledhetetlen és örömteli legyen.
Jómagam 2019-ben a Blue Ocean esküvői kollekciómmal veszek részt a Seychelles-i esküvőkön. A menyasszonynak ugyanis lehetősége van választani a ruháim közül akár maga, akár a koszorúslányai számára. A ruhák a budapesti és a Seychelles-i szalonban is megtalálhatóak, ezért nem szükséges utaztatni a kiválasztott darabot a repülőn. A kollekció darabjai megtekinthetőek: a kollekcióim között.
Álomesküvőkkel és nászúttal kapcsolatban is keressétek:
info@codeofjoy.com
seychelleseskuvok.hu vagy codeofjoy.com

Álomeskuvokulfoldon.hu

Az Amazon Travel csodás nászutat és esküvőt szervez nektek
Hawaii esküvő, amerikai esküvő vagy Maldív szigetek? Csak ki kell választani az úti célt, és az Amazon Travel csodás esküvőt és nászutat szervez a tenger szerelmeseinek. Teljes körű utazásszervezés, és esküvő szervezés tartozik a szolgáltatáshoz. A palettán az én 2019-es Blue Ocean Collection nevű tengerparti esküvői ruha kollekcióm is helyet kapott, hogy a menyasszonyok egyszerre exkluzív, csodás, de mégis kényelmes és a kánikulában kellemes érzetet nyújtó menyasszonyi ruhában mondhassák ki a boldogító igent.
Az Amazon Travel álmokat vált valóra! Keressék bátran az utazási irodát, nagy tapasztalattal, és lelkes csapattal fognak találkozni, hogy egyre közelebb kerülhessenek a tengerparti álomesküvőjükhöz!
Tel: 70/779-6524
E-mail: evelin@amazontravel.hu
http://alomeskuvokulfoldon.hu

WOW Weddings of Wonder Esküvőszervezés

Weddingd of wonre logoExkluzív esküvők szervezése az ország egész területén. Összeszokott csapatunkkal, pozitív hozzáállásunkkal, sokéves tapasztalatunkkal hangoljuk össze az esküvőtök minden apró részletét. Fodrászunk sminkesünk, egyedi ruhatervezőnk, dekoratőrünk, fotósunk, videósunk, szertartásvezetőnk, ceremónia mesterünk mind-mind azt az egy célt szolgálják, hogy ti ne érezzétek a terheket, hanem átadhassátok magatokat a romantikának, az ünneplésnek, a pillanat örömének életetek nagy napján. weddingsofwonder.hu