Nyelvek:

Friss bejegyzések

Partnereink

Partnereink

Varrós Workshop a Csupakaland Játszóházban


varró tanfolyam
Végre a szülőknek is izgalmassá vált a játszóházazás: Lövöldözés a fiúknak, szabás-varrás a lányoknak! A Csupakaland Családi Élménypark 2 helyszínen várja nem csak a kicsiket és nagyokat, hanem szüleiket is pár óra felhőtlen szórakozásra. A budafoki Savoya –Park és a fóti Auchan áruházak adnak otthont a játszóház két részlegének. A Csupakaland szuperül felszerelt: népszerű NERF élménypályák, családi szabaduló szobák, és 3D filmvetítés is helyet kapott a létesítményekben. Végre egy hely, ahol nem a csak a gyerekek érezhetik magukat otthon, hanem a szülők is valóban kikapcsolódhatnak, nincsenek száműzve a kispadra. Amíg a család kis és nagy férfi tagjai a NERF pályákon lövöldöznek, anya és lánya együtt vehetnek részt egy már jól letesztelt varrós programon.Egyszerű darabok készítésével kezdjük, hogy mindenkinek sikerélménye lehessen, elsajátítjuk az alapokat, és igazi gyakorlati módon találkozunk a szabás-varrás kikapcsoló tevékenységével. Jómagam több évet oktattam gyakorlatot ruhaipari szakközépiskolában, nagyon szeretek újabb és újabb embereket bevezetni az anyagok és a varrás kreatív világába. Tudom, hogy szükség van motivációra, azt is tudom, hogy milyen örömöt jelent a résztvevők számára, hogy saját kezükkel készült kis remekműveket vihetnek haza, mint például egy tűpárna, egy terítő vagy akár egy patchwork takarócska.A varrós workshopokra szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt. Jelentkezni Nálam lehet az elérhetőségek egyikén:Balogh Adry Telefonszám: 20-3318101
Email cím: info@adryproject.hu
Facebook: https://www.facebook.com/adrydesign1
Csupakaland Játszóház: https://csupakaland.hu
telefonszám: +36 70 418 1980

Seychelleseskuvok.hu

Code Of Joy esküvőTengerparti esküvőt álmodtatok meg?
A Code of joy csapata már több éves tapasztalattal szervezi teljes körűen fiatal párok esküvőit a paradicsomi Seychelles-szigeteken. A cég helyben működő irodája a kint élők és a Magyarországról kiutazók számára is minden részletre kiterjedő szolgáltatást nyújt. Ügyfélorientált hozzáállásuk a garancia arra, hogy az ifjú pár életének nagy napja valóban feledhetetlen és örömteli legyen.
Jómagam 2019-ben a Blue Ocean esküvői kollekciómmal veszek részt a Seychelles-i esküvőkön. A menyasszonynak ugyanis lehetősége van választani a ruháim közül akár maga, akár a koszorúslányai számára. A ruhák a budapesti és a Seychelles-i szalonban is megtalálhatóak, ezért nem szükséges utaztatni a kiválasztott darabot a repülőn. A kollekció darabjai megtekinthetőek: a kollekcióim között.
Álomesküvőkkel és nászúttal kapcsolatban is keressétek:
info@codeofjoy.com
seychelleseskuvok.hu vagy codeofjoy.com

Amazon Travel: Álomeskuvokulfoldon.hu – nászút és tengerparti esküvők

 

ÁlomesküvőAz Amazon Travel 21 éve cselekszik azért, hogy a szlogenéhez hű legyen: „Álmokat váltunk valóra! Igen, hisz hány nő kislánykori álma, hogy a homokban boldogságkapu alatt állva fehér ruhában, kéz a kézben az élete szerelmével, mondja ki azt az egy szót: igen?. Ivók-Csuhai Evelin az Amazon Travel esküvői és utazási tanácsadójaként nap, mint nap ezért dolgozik. Saját tapasztalatai, megannyi utazásélménye és saját Bora-Borai esküvője is mind motivációt jelentenek a munkájában, hogy olyan szolgáltatást nyújtson, hogy minden ügyfelük, valamennyi ifjú pár elégedetten térjen haza az utazásról, és felejthetetlen élmény legyen az egzotikus esküvő, vagy a nászút, a világ bármely pontján is legyen az. Ha utazás előtt állunk, mindig érezzük a kiszámíthatatlanságot, s ez nem ad biztonságérzést. Az Amazon Travel családi vállalkozásában dolgozók a rengeteg saját utazási tapasztalatukkal nagyon sokat segítenek abban, hogy ezek a bizonytalanságok, izgalmak elillanjanak, hogy minden váratlan helyzetre felkészülhessenek az utasok. Legyen szó magáról a hivatalos vagy szimbolikus esküvőről, vagy fogadalom megújító szertartásról, akár egy messzi szigetre való utazásról. A profizmus is vállalkozásuk egyik fő jellemzője, állandóak az informatikai és folyamatfejlesztések, hogy minden foglalás a lehető leggyorsabb legyen, és az információikkal naprakészek legyenek. Evelin szeretettel vár minden olyan párt az irodájában, aki tengerparti esküvőt szeretne, ellátja őket minden hasznos információval, és kiválaszthatják a szükséges szolgáltatókat, megbeszélhetik a szertartás részleteit. Az esküvő egyik fontos eleme pedig a menyasszony ruhája, nincs ez másképp a tengerparton sem. Mivel több visszajelzés szerint: az Adry Couture jól ráérzett a forró égövi esküvők praktikus, életvidám, trendi de akár mégis tradicionális elemekkel díszített esküvői viseletére, így létrejöhetett egy együttműködés az Amazon Travellel is. Jó szívvel ajánlják az egzotikus esküvőkre a Blue Ocean Collection megtekinthető itt. darabjait a hozzájuk forduló utazni szándékozó menyasszonyoknak. Közel 36 helyszínre szerveznek külföldi esküvőket, az elmúlt egy évben kb. 110 alkalommal kérték fel őket ifjú párok. Idén legyetek ti a következők! Bátran keressétek az Amazont a következő elérhetőségek valamelyikén:
Tel: 70/779-6524
E-mail: evelin@amazontravel.hu
http://alomeskuvokulfoldon.hu

 

WOW Weddings of Wonder Esküvőszervezés

Weddingd of wonder logoExkluzív esküvők szervezése az ország egész területén. Összeszokott csapatunkkal, pozitív hozzáállásunkkal, sokéves tapasztalatunkkal hangoljuk össze az esküvőtök minden apró részletét. Fodrászunk sminkesünk, egyedi ruhatervezőnk, dekoratőrünk, fotósunk, videósunk, szertartásvezetőnk, ceremónia mesterünk mind-mind azt az egy célt szolgálják, hogy ti ne érezzétek a terheket, hanem átadhassátok magatokat a romantikának, az ünneplésnek, a pillanat örömének életetek nagy napján. weddingsofwonder.hu