Nyelvek:

Friss bejegyzések

Média

Nyomtatott interjúk:

Tervezéstől a megvalósításig

Már saját ruha brand fut Balogh Adry neve alatt írja a Duol Kultúr Rovata. Adry brandjére jellemző a kalocsai minták használta, ízléses és visszafogott elhelyezése a ruhákon.

Riport megtekintése

A Pest Megye Szépe Verseny kulissza titkai – például a hölgyek által viselt Adry koktél ruhák története a Femcafe oldalán.

Fényképek megtekintése

A folklór is lehet menő

A Hetek munkatársa Balogh Adryt, a modern és folklór párosításáról kérdezte. Hogyan kerül népi hímzés az Adry által tervezett estélyi vagy koktél ruhákra, sőt miképpen válhat egy ilyen hagyományőrző minta egy esküvői ruha ékévé?

Cikk elolvasása

TV szereplések:

A Kalocsastyle nevű kollekció bemutatásra került a Duna TV Kívánságkosár műsorában.

 

Adry a II. Érd szépe verseny kapcsán volt a Duna TV stúdiójának vendége. Három versenyző mindeközben Adry koktél ruháiban vonult végig a színpadon.

 

 

Adry a Duna TV Családbarát Magazinjának vendége volt. Bemutatta néhány ruháját, és megmutatta a nézőknek, hogyan készülhet el egy egyszerűbb fazonú tüllszoknya, mely lehet eleme egy elegáns estélyi ruhának, vagy színes változatban akár egy vidámabb koktél ruhának.

Az Adry Couture legkedveltebb estélyi és menyasszonyi ruháit Adry a TV2 Fem3 Cafe műsorában is bemutathatta. A divattervezővel Várkonyi Andrea és műsorvezető társa beszélgetett, akik rácsodálkoztak a folklorisztikus minták variálhatóságára, és Adry ruhatervezői fantáziájának sokoldalúságára. Az estélyi ruhák sikert arattak a Fem3 munkatársai körében. Tekintsék meg a riport archívumát!

FEM3 tv riport

A 2017-es Pest Megye Szépe versenyen az Adry Couture biztosította a koktélruhákat a lányok számára. Adry magyaros mintái trendi tüllel lettek ötvözve, vidám színekkel, egy leheletnyi bohémitással fűszerezve. Nincs olyan, aki ne tudna magának választani ezek közül a fantáziadús, gyönyörű koktélruhák közül!

Megtekintés a Facebookon

Youtubeos vendégszereplések

Galló Lídia szépségtanácsadó interjúja Adryval a 2018-2019-es esküvői trendekről. Az Adry Couture Szalon esküvői ruháinak szemrevételezése.

Lídia a videójában beszámol 2018.05.11-én megrendezett Adry Divatbemutatóról, mely az Érd Arénában zajlott. A nézők menyasszonyi ruhákat, estélyi ruhákat és kislány alkalmi vagy koszorúslány ruhákat tekinthettek meg a kifutón.