Nyelvek:

Friss bejegyzések

Kapcsolat

Kapcsolat

Adry Couture Szalon – Egyedileg tervezett estélyi és koktél ruhák, álomszép handmade menyasszonyi ruhák szalonja

Esküvőre készül?

Szereti a szép ruhákat?

Fontos Önnek az öltözködésben is az exkluzivitás, és egyedileg tervezett ruhát szeretne?

Elegáns eseményre készül, és nem tudja, miben is menjen?

Vagy szeretne egy ruhatárbővítős nőies kényeztetős délelőttöt?

Látogasson el az Adry Couture Szalonba a Boráros térre a Duna Házba, ahol kiemelten igényes körülmények között megtekintheti a tervezőnő ruhakínálatának esszenciáját, és egy kellemes beszélgetés keretében feltérképezik az igényeit!

Adry nem csak a ruhatervezés fortélyaihoz ért, hanem a hölgyek személyiségét is figyeli, hogy teljesülhessen a Szalon falán álló jelmondat: Your are your fashion, azaz Te magad vagy a saját stílusod. Ügyfeleire hangolódva teljesíti a ruhakívánságokat, kiegészítve azt szakmai tanácsaival.

A Szalonban biztosítjuk a meglévő menyasszonyi, menyecske, estélyi, koktél és alkalmi ruhák bérlését is.

Itt lehetőség van egyedi tervezés esetén az igények megbeszélésére, a ruhatervek elkészítésére, az anyagok bemutatására. A megrendelő minden apró részletet kiválaszthat az egyedileg tervezett ruhájához. Itt zajlanak kényelmes körülmények között a ruhapróbák és igazítások. A csodaszép enteriőr, a Dunára-néző kilátás az elegáns alkalmi ruhák mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Adry Szalonjába ellátogatva egy időre Budapest közepén egy palotában élő hercegnőnek érezhesse magát.

A szalonba előzetes bejelentkezés szükséges.

Menyasszonyoknak ajánlatos 4 hónappal az esküvő előtt felkeresni a tervezőnőt. Estélyi és egyéb alkalmi ruhák pár hetes határidővel készülnek. S.O.S. esetekben is bátran keresse Adryt, mert a Szalonban bemutatott ruhák bérelhetőek. Sürgősségi felárral akár egy-másfél hetes határidővel is elkészülhet egyedi ruhája!

 

 

1095. Budapest Boráros tér 7. Dunaház Üzletközpont 1. Emelet.

Tel: +36(20)3318101

Email: info @ adryproject.com

 

Küldjön nekünk üzenetet