Nyelvek:

Friss bejegyzések

Menyasszonyi ruha

Miben mondjuk ki a boldogító igent?

A párválasztás komoly döntés az életünkben, és miután ránk talál a szerelem, – kinek előbb, kinek később – eljön az idő, mikor újra választanunk kell. A délceg lovag fellelése után meg kell találnunk a megfelelő menyasszonyi ruhát, amit életünk nagy napján magunkra ölthetünk.

Bérelt legyen a menyasszonyi ruhánk, vagy egyedi tervezésű és varratott? A vonalú menyasszonyi ruhát viseljünk, vagy sellő fazont? Királylányos esküvői ruhát hordjunk, vagy alakra simuló változatot? Bevállaljunk egy rövid menyasszonyi ruhát, vagy egy empire fazont?

Minderre a választ több körülmény adja meg. Milyen a testalkatunk? Milyen stílusú lesz a lakodalom? Hol lesz az esküvőnk? A szertartás típusa, és a résztvevők létszáma is meghatározza, hogy milyen ruha illik az esemény szelleméhez.

Sok-sok leírt szabály és tényező van, de egy valamit sose felejtsünk el, ahogy a férjünk megválasztásánál is a szív szava döntött, higgyük el, ugyanúgy érezni fogjuk, hogy melyik ruha az igazi, melyik az, amit valóban szeretnénk, és azt válasszuk!

Az Adry Couture Szalonban Balogh Adry ruhatervező nem csak a ruháknak, hanem az aráknak is jó ismerője, sok menyasszonynak segített már a ruhaválasztásban. Adry úgy valósítja meg a menyasszonyok kislánykori álmait, hogy közben őszinte tanácsokat ad, mi az, ami segíthet kihangsúlyozni az alkati előnyöket, és mi az, ami nem előnyös rajtunk.

Adry egyedi menyasszonyi ruhái mellett szól, hogy nem kell feltétlen döntenünk, hogy hagyományos esküvői ruhánk legyen, vagy modern szabás, mert ő munkáiban előszeretettel ötvözi a kettőt. Találkozik a trendiség a tradícióval.

Sok hölgy számára fontos, hogy a menyegzője vele és menyasszonyi ruhájával együtt felejthetetlen legyen a násznép számára. Ehhez lehet eszköz, hogy olyan ruhát visel az ara, amit nem lehet megtalálni más esküvőkön. A romantikus stílus kedvelőit el fogja varázsolni Adry csipkehasználata, és virágos díszítései. De aki az extravagáns megoldásokhoz vonzódik, Adryban szintén partnerére lelhet, kreativitása a ruhák tervezése során – a klasszikus elegancia megőrzése mellett –  nem ismer határokat.