Nyelvek:

Friss bejegyzések

Koszorúslányruha

Magyarországon is egyre elterjedtebb az a külföldi trend, hogy a menyasszony barátnői koszorúslányként egységes színű, szabásvilágú ruhába bújnak. Az Adry Szalon szívesen vállalja a koszorúslányruhák tervezését, kivitelezését, segít az ötletelésben és a kompromisszumra jutásban. Habár az esküvő a menyasszony nagy napja, a többi résztvevő, így a koszorúslányok is szeretnék a maximumot kihozni magukból, viszont mivel többen vannak, fontos, hogy megegyezésre jussanak a koszorúslányruha kinézetét illetően. A fő döntés az est királynőjéé: a menyasszonyé.

Készítünk koszorúslány ruhát sifonból, szaténból, selyemből, csipkéből, fátyoltüllből és más hasonló eleganciát sugalló anyagokból. Kreatív ötletekkel várunk, hogy arculatba illő és egységes ruhák szülessenek, mégis egyediek. Nem minden lány testalkata egyforma, ezért az azonos anyaghasználat mellett egyéni díszítőelemeket bevetve, vagy a díszeket a koszorúslányruhán más-más helyre elhelyezve megoldható, hogy minden testalkaton megfelelően mutasson az ünnepi viselet.

Nagy tapasztalattal, és még nagyobb szeretettel várunk budapesti ruhaszalonunkban koszorúslányaiddal együtt, hogy megszülessen a csoda, hogy a látvány a dekorációval összhangban valóban pompázatos legyen mind a helyszínen, mind a fotókon.

Nem csak az ara barátnőinek, hanem kislányoknak is tervezünk koszorúslány ruhát, szívesen várjuk a kis hercegnőket is anyukájukkal a fontos esküvő előtt.