Nyelvek:

Friss bejegyzések

Esküvői ruha

Kedves Menyasszony!

Nem nagy titkot leplezek le, ha leírom, hogy mikor egy hölgy megismerkedik a Nagy Ő-vel és megszeretik egymást, elég hamar eljön a pillanat, hogy a képzeletében látja magát fehér ruhában. Ilyenkor lejátssza fejben, hogyan esküdnek meg a délceg lovaggal. Ekkor egy ősi ösztön kapcsol be a lányoknál, és már ennek a működéséből is látszik, hogy a nagy nap legfontosabb látványeleme mind a menyasszony, mind a vendégek számára a menyasszony ruhája.

Van, aki már kicsi kora óta pontosan tudja, hogy milyen esküvői ruhát szeretne, mások elvesznek az esküvői magazinok rengetegében, és segítségre szorulnak.

Te, kedves menyasszony, bármelyik csoportba is tartozol, jó helyen jársz nálam. Örömmel látlak esküvői ruhaszalonomban, az Adry Couture Ruhaszalonban, a jól megközelíthető Duna Házban. A címet megtalálod a Kapcsolat menüpont alatt. Mielőtt jössz hozzám, telefonon, vagy e-mailen tudsz időpontot kérni. Mikor találkozunk, beszélgetni fogunk. Mivel a menyasszonyi ruha stílusának illeszkednie kell az egész rendezvény, a dekoráció és a helyszín stílusához, nagyon kíváncsi leszek, milyen esküvőt terveztek. Arra is szükség van, hogy egy picit megismerkedjünk, és betekintést nyerhessek a személyiségedbe, hiszen ez is meghatározza a ruhaválasztást. Ha e-mailen küldesz, vagy hozol magaddal fotót, kaphatok egy képet, hogy milyen ruha is tetszene neked. De nagy örömmel segítek akkor is, ha nincs még elképzelésed, milyen menyasszonyi ruha illene hozzád, vagy mutatna jól a testalkatodon. Körül tudsz nézni a kész ruháim között, fel is próbálhatjuk őket, hátha megihlet téged valamelyik. Rajzaimmal tudok neked néhány ötletet adni, milyen változatokat is javasolnék, és anyagokat is mutatok. Rendben van az is, ha még szükséged van utána egy kis időre, de hidd el, ahogy a többi menyasszonynak, neked is ki fog kristályosodni, milyen ruhában szeretnél életed egyik legfontosabb napjának királynője lenni. Megtekintheted honlapomon, vagy Facebook oldalamon az eddigi munkáimat.

A kifinomult elegancia stílusát képviselem, szeretem a konszolidáltabb, zártabb fazonokat, ezek mentén tud szárnyalni a fantáziám. Kedvelt anyagaim menyasszonyi ruhák esetén a tüll, a csipke, a szatén, a selyem, a fátyoltüll, de szeretem a brokátot is. Igyekszem a kényelemre is koncentrálni. Figyelek az anyag rugalmasságára, és a ruha variálhatóságára, ennek érdekében a legtöbb ruhám több részből áll, melyek jól kombinálhatóak egymással. Menyecskeruhádat is elkészítem neked, valamint kérhető alkalmi ruha az örömanyának, és tervezek és varrok ruhát koszorúslányoknak is természetesen.

Ahogy a divat is örök körforgásban van, a menyasszonyi ruhák terén is hódítanak trendek. Örömmel vágok neki több típusnak is, izgalmasak a most felkapott vintage stílusú menyasszonyi ruhák, vagy az egészen egyszerű és letisztult zártabb modellek, de szívesen készítek hercegnős, abroncsos fazonokat is, ha a klasszikusat szereted. Nyitott vagyok a hófehér ruha mellett a törtfehér színre, sőt a virágmintásra is, és külön kihívást jelent, játékos módon belecsempészni némi színt a fehér ruhába. Sajátos jellegzetessége a munkáimnak, hogy szeretek népi, hímzett motívumokat elhelyezni rajtuk. Ezt sok vendégem kedveli, sőt külföldön élő magyarok számára még nagyobb értéket jelent. Arra is volt példa, hogy külföldi menyasszony kedveskedett a hungarikumnak számító kalocsai mintával a magyar származású vőlegényének.

Nem jelent akadályt az sem, ha az esküvőt külföldre szervezitek: körül tekintően kell a próbák idejét meghatároznunk, és van gyakorlatom a ruhák el és akár visszaszállításában is.

Tapasztalataim okán ismerem a fejekben lévő aggodalmakat, ezért hadd oszlassam el őket most:

„A bérelt ruha jóval olcsóbb.” – nincs igazán árkülönbség az egyedileg tervezett és varrt menyasszonyi ruha és a bérelt ruha között, viszont ha az esküvői ruhát neked tervezzük, csak te fogod viselni. Pont olyan lesz, amilyet szeretnél, nem kell megalkudnod semmiben sem, és tökéletesen illeszkedni fog az alakodra, hiszen rád lesz öltve. Lesz egy saját ruhád, melyet el tudsz tenni emlékbe, a lányodnak, vagy éppen el is adhatod. Sőt, még egy lehetőséget kínálok: a rád szabott, neked tervezett ruhát bérelni is tudod tőlem, s az esküvő után visszahozhatod.

„Az egyedi menyasszonyi ruha nagyon hosszú ideig készül.” – Gyorsan dolgozom, és az időbeosztás szervezés kérdése. Ha időben jelentkezel, lesz idő a próbákra, és stressz-mentesen készül el a ruhád már időben a nagy nap előtt. Kétszer-háromszor próbáljuk a ruhát, hogy valóban a te alakodat kövesse a fazon. A legjobb, ha már 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezel nálam, hogy a sok egyéb szervezési teendő mellett a ruhapróba is beleférjen az esküvői menetrendbe.

Ha tetszenek a honlapon és FB-on látható munkáim keress nyugodtan, szeretettel várlak!

A Szalonban kiállított esküvői ruhák bérlésére és megvásárlására egyaránt van lehetőség.

Adry esküvői ruha kölcsönzés