Languages:

Recent posts

Varrótanfolyam: Tervezz és varrj ruhát Adryval!

— Varrótanfolyam: Tervezz és varrj ruhát Adryval!
Varrótanfolyam 2019

Varrótanfolyam 2019

Remek hangulatban telt az Adry Couture ruhaszalonban a múlt heti szép májusi hétvégén megrendezett varrótanfolyamom. Ezek az oktatások számomra is mindig örömöt jelentenek, hisz életemnek egy fontos időszaka volt, mikor ruhaipari szakközépiskolában gyakorlati oktatóként tevékenykedtem.

Ezt a tapasztalatát most kamatoztatom saját tanfolyamaimon, ahol újra élvezhetem hogy megoszthatom a tudásom  a varrásra fogékony emberekkel.
A tavaszi varrótanfolyamon résztvevő lányok tudásszomja, várakozása könnyűvé tette az alapok letételét, és az oktatást. A hölgyek a háromnapos képzésen végig nagyon ügyesek és kitartóak voltak. A képek is visszaadják az oktatás remek légkörét.
Szeretettel várom minden olyan személy jelentkezését, aki régóta kacsingat a varrás felé, de még nem mert belevágni, aki régen elkezdett már varrni, de valamiért abbahagyta, vagy aki szeretne otthon a család apraja-nagyjának kedveskedni azzal, hogy maga varrja meg a szükséges dolgokat.
Ez a tanfolyam jó alapot adhat arra is, ha valaki azért szeretne megismerkedni a szabás-varrás világával, mert érdeklődik a divattervezés, egyedi ruhakészítés iránt. Remek, ha egy divattervező maga is el tudja készíteni az általa tervezett álomruhát. Akármelyik csoportba is tartozol, keress bátran.
A következő kezdő tanfolyam ideje: 2019. június 7-8-9. további időpontokért majd várunk a FB oldalunkon https://www.facebook.com/adrydesign1/ és a honlapon.
Jelentkezni az adry@adryproject.com e-mailcímen, vagy a +36(20)3318101- as telefonszámon lehet.
Néhány kezdő tanfolyamon résztvevő hölgy beszámolóját is érdemes elolvasni, hogyan érezték magukat:
Heni:
Hálás vagyok Adrynak a türelmes és inspiráló hozzáállásáért. Szuper volt a csapat is, jó volt együtt tanulni. Köszönjük, hogy Adry ilyen felkészült. Sokkal többet tanultam, mint hittem volna, igazán hasznos volt ez a háromnapos oktatás, remélem, hogy még folytathatom a tanulást Adrytól. Szívesen ajánlom mindenkinek a varrótanfolyamot, mert ez nem csak egy tanfolyam, hanem egy igazi feltöltődés.
Erika:
Én újrakezdőként jelentkeztem Adry tanfolyamára, régen foglalkoztam már varrással. A tervezőnő munkáit régóta követem az interneten, és mindig is csodáltam a munkásságát. Adry nem csak szakértő, hanem kiváló tanár is, aprólékos, professzionális tudással terelgetett bennünket. Mindenkinek szeretettel ajánlom a tanfolyamot, aki egyébként is szeret otthon varrogatni, én is fogom keresni a lehetőséget, hogy tanulhassak még Adrytól.

Anita:

Álmomban sem gondoltam volna, hogy a tanfolyam végére egy komplett tűpárnát, egy párnahuzatot, egy asztali futót, és egy igazi blúzhoz készült szabásmintát fogunk elkészíteni. Annak is örültem volna, ha megtanulom használni a varrógépet. Adry jó tanárként bátorított bennünket, kihozva ezzel belőlünk a maximumot. Szeretnénk folytatást, nagyon jól éreztük magunkat, és másnak is őszintén ajánlom az Adry Couture varrótanfolyamát.

A tanfolyamokra jelentkezni: az adry@adryproject.com e-mail címen, és a +36(20)3318101 telefonszámon tudtok.