Nyelvek:

Friss bejegyzések

Koktélruha

Ha esküvőre, délutáni állófogadásra, céges kerti rendezvényre, kiállítás megnyitóra vagy egyéb művészeti eseményre vagyunk hivatalosak, tökéletes választás egy koktélruha. A meghívón úgy is szerepelhet, hogy cocktail attire/koktélviselet.

Ez szerencsére szabad kezet ad nekünk, szárnyalhat a fantázia: a koktélruha sokféle lehet. Fő jellemzője azonban hogy éppen térdig ér, nőies, sikkes, s közben könnyed megjelenést biztosít. Az igazi dress code szerinti koktélruha odafent mindig zártabb, nem túl dekoltált fazon.

Ünnepi események alkalmával  a koktélruha anyaga lehet sifon, szatén, selyem, míg egy kerti partin, vagy kiállítás megnyitón egy természetesebb hatású vászon anyag is megteszi.

Tanácsos figyelni, hogy a színválasztás mindig passzoljon az alkalomhoz.  A  „kis fekete” is tartozhat a koktélruhák családjába, ezt hivatalosabb események alkalmával viseljük. Míg egy valódi koktélozást takaró igazi koktélpartin, egy lazább céges bulin vagy egy esküvőn törekedjünk a fényesebb, ünnepibb anyagválasztásra, és emeljünk be bátran élénk színeket is az outfitünkbe.

Mindig tartsuk szem előtt a harmóniát, a koktélruhánk passzoljon a magas sarkúnkhoz, s mindezt dobjuk fel megfelelő ékszerekkel, táskával.

Az Adry Szalon is ezeket a tényezőket veszi figyelembe a koktélruha kínálatánál, ötvözve ezt az olyannyira jellemző unikum stílusjegyeivel. Különösen kedvelt koktélruha megoldásunk például a tüllszoknya használata ruhaaljaként, melyet Adry, a tervező, megannyi színben elkészített már. Gyakoriak a virágos díszítések, a felsőrész csipke megoldásai, a különleges áttört csipke-bolerók, és a dekoratív kiegészítőként funkcionáló virághímzéses övek.

Ha stílusosak akarunk maradni, soha ne kivillanó intim testrészeinkkel hívjuk fel magunkra a figyelmet, hanem egyedi szabásmintával, a színek és az anyagok kreatív variálásával tükrözzük le a személyiségünket egy különleges koktélruhában.

Ebben a közös ötletdús alkotásban szeretne az Adry koktélruha szalon az Ön partnere lenni!