Nyelvek:

Friss bejegyzések

Koktélruha

Ha esküvőre, délutáni állófogadásra, céges kerti rendezvényre, kiállítás megnyitóra vagy egyéb művészeti eseményre vagyunk hivatalosak, tökéletes választás egy koktélruha. A meghívón úgy is szerepelhet, hogy cocktail attire/koktélviselet.

Ez szerencsére szabad kezet ad nekünk, szárnyalhat a fantázia: a koktélruha sokféle lehet. Fő jellemzője azonban hogy éppen térdig ér, nőies, sikkes, s közben könnyed megjelenést biztosít. Az igazi dress code szerinti koktélruha odafent mindig zártabb, nem túl dekoltált fazon.

Ünnepi események alkalmával  a koktélruha anyaga lehet sifon, szatén, selyem, míg egy kerti partin, vagy kiállítás megnyitón egy természetesebb hatású vászon anyag is megteszi.

Tanácsos figyelni, hogy a színválasztás mindig passzoljon az alkalomhoz.  A  „kis fekete” is tartozhat a koktélruhák családjába, ezt hivatalosabb események alkalmával viseljük. Míg egy valódi koktélozást takaró igazi koktélpartin, egy lazább céges bulin vagy egy esküvőn törekedjünk a fényesebb, ünnepibb anyagválasztásra, és emeljünk be bátran élénk színeket is az outfitünkbe.

Mindig tartsuk szem előtt a harmóniát, a koktélruhánk passzoljon a magas sarkúnkhoz, s mindezt dobjuk fel megfelelő ékszerekkel, táskával.

Az Adry Szalon is ezeket a tényezőket veszi figyelembe a koktélruha kínálatánál, ötvözve ezt az olyannyira jellemző unikum stílusjegyeivel. Különösen kedvelt koktélruha megoldásunk például a tüllszoknya használata ruhaaljaként, melyet Adry, a tervező, megannyi színben elkészített már. Gyakoriak a virágos díszítések, a felsőrész csipke megoldásai, a különleges áttört csipke-bolerók, és a dekoratív kiegészítőként funkcionáló virághímzéses övek.

Ha stílusosak akarunk maradni, soha ne kivillanó intim testrészeinkkel hívjuk fel magunkra a figyelmet, hanem egyedi szabásmintával, a színek és az anyagok kreatív variálásával tükrözzük le a személyiségünket egy különleges koktélruhában.

Ebben a közös ötletdús alkotásban szeretne az Adry koktélruha szalon az Ön partnere lenni!

Adry koktélruhái térdig érő, általában tüll szoknyamegoldással készülnek. Különlegességük, hogy a magyaros motívumú hímzés, mint díszítés sokszor fellelhető rajtuk, ilyen a Herendi porcelán mintája által ihletett halvány sárga ruha, lila virághímzésekkel, ujjatlan, kis tüllfodorral rendelkező ruha.

Másik sokszor visszatérő motívum a csipkeanyag, több változatban is készült kék tüllszoknyával, magyaros hímzéssel és valamilyen csipkebetoldással készült fehér felsőrészű ruha, mely remek viselet lehet esküvőkön, napközbeni alkalmakra, illetve menyecskeruhaként.

A piros szín is többször visszaköszön a koktélruháknál: piros tüllszoknya, csipke és szatén anyagok, ragyogóak menyecske ruhának, vagy egy picit lezserebb viseletet is megengedő elegáns rendezvényen. Remek fellépő ruha komoly zenészeknek, piros színe miatt karácsonyi vacsorák, zenei események során is ragyoghatunk benne.

Egyediek lehetünk a rugalmas, fénylő farmer jellegű anyagból készült pánt nélküli koktélruhában, melynek eleje kalocsai hímzéssel ékesített. Csipkeboleró készült hozzá a váll takarására.