Nyelvek:

Friss bejegyzések

Estélyi ruha

Milyen egy jó estélyi ruha? A legfontosabb tényező, aminek meg kell felelnie egy estélyinek, az elegancia. Az Adry Couture Szalon divattervezője: Balogh Adry húsz éves ruhatervezői tapasztalattal, sokat forgolódva a szépségvilágban igazán tudja, hogy mit takar ez a szó. Egy elegáns estélyi ruha sosem hivalkodó, nem akar mindent megmutatni, de az egyedi tervezés nyomán tökéletesen illeszkedik viselője idomaira. Az estélyi ruhák előkelőségét többek között a felhasznált anyag adja. Az Adry Couture Szalon minőségi és önmagukban is méltóságot sugárzó anyagokkal dolgozik, mint például a légies fátyoltüll, a királyi brokát és selyem, és az örökérvényű eleganciával rendelkező csipke.

Készülnek modernebb anyagokból is estélyik Balogh Adry kezei között: például rugalmas farmer, – ezen ruháknak az eleganciáját a trükkös és egyben nőies szabásuk, valamint a különleges kiegészítőik adják.  Egy elegáns estélyi ruha lehet színes, sőt díszített is, de sosem lehet túlharsogó.  Adry finoman elhelyezett virághímzései tökéletesen betöltik ezt a feltételt: hatásukra sosem lesz unalmas a ruha, de mindig kifinomult marad. Ha valaki igazán elegánssá szeretne válni egy estélyi ruhában, annak úgy is kell viselkednie.  Ezt a csodát már oly sokszor láttuk a szemünk előtt a sok-sok ruhapróbán, ahogy a hétköznapi fáradalmak után a hölgyek betérnek felpróbálni a megálmodott estélyi ruhájukat. Ahogy rájuk kerül az új ruhadarab, azonnal megváltozik a testtartásuk, a lépéseik és a mozdulataik, és beszámolnak róla, hogy mintha másik dimenzióba csöppennének. Fennkölt ruha mellé királynői viselkedés jár.

Örömmel várjuk Szalonunkban, ahol Ön is átélheti ezt az élményt. Előzetes bejelentkezés után lehetőség van a meglévő kollekciók megtekintésére, felpróbálására, kibérlésére. Exkluzív szalonunk továbbá teret ad egyedi igényű ruha megálmodására, tervezésére, készítésére! Várjuk szeretettel, jöjjön, és engedje, hogy segítsünk megélni az Önben rejlő elegáns nőiességet!

Ajánljuk ruháinkat gálákra, partykra, bálokra, diplomáciai eseményekre és estélyekre.

Akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácsot szeretne kérni, mit is viseljen egy közelgő fontos eseményen, örömmel kalauzoljuk el az elegancia világába!

 

Balogh Adry estélyi ruhái mindenképp a klasszikus, de mégis egy csavarra különlegessé tett darabok közé tartoznak. Minden ruhában megcsillan a tervezőnő kreativitása, amivel kiemeli az adott darabot az átlagból. Egy apró ötlet: játék a színekkel a ruhán belül: elöl és hátul eltérő színek használata, vagy színáttűnés a szoknyák tüllanyag rétegeiben, egy csipkebetoldás itt, egy kalocsai hímzés elhelyezés amott, és máris unikummá válik egy-egy darab. A szalon ruhái bérelhetőek és egyedi méretezéssel saját részre készítve is kérhetőek.

Bemutatunk néhány modellt a teljesség igénye nélkül:

1 Sötétkék hímzett alkalmi ruha: különleges, rugalmas, enyhén fénylő vékony farmer jellegű vászon anyagból készült ruha, rövidebb és hosszabb szoknyával is kérhető. A ruha felsőrésze azonos anyagból készült, kézzel készített kalocsai hímzés teszi igazán egyedivé. Elegánsabb eseményekre is megállja a helyét a csipkéből megalkotott tökéletesen hozzá illó boleróval. A ruhára hímzett motívum magyaros jellege miatt kitűnő öltözet lehet nemzetközi rendezvényeken, hogy viselője méltó módon képviselhesse benne hazáját. Megfelelő viselet lehet például népzenével kapcsolatos művészeti események, diplomáciai találkozók alkalmával nyilvános szerepléshez. Tökéletes ékessége lehet egy képzőművészeti rendezvény, példádul kiállítás megnyitó apropóján felszólaló hölgyeknek. De bármilyen estélyen, gálán vagy akár egy esküvőn is csinosan meg tudunk jelenni benne.

2. Piros-fekete estélyi ruha: Az igazán drámai hatást kiváltó estélyi, mely mégis konzervatív vonalvezetésű. A ruha eleje fekete szatén, csipke és tüll anyagból készült, hosszú, A vonalú szoknyarésszel, felül szélesebb pántos megoldással, míg hátúról piros anyagból készült el az azonos fazon. Remek viselet jótékonysági vagy üzleti estélyekre, gálákra, vagy művészeti fellépésre, de báli ruhaként is megállja a helyét.

3. Golden ruha: A kétrészes ruha fekete alappal rendelkezik, mely tüll és selyem anyagú, s ezt egy arany hímzésekkel végig díszített háromnegyedes ujjú felsőrész egészíti ki, mely exkluzív megjelenést kölcsönöz viselőjének. Téli bálok, karácsonyi rendezvények méltó viselete lehet.