Nyelvek:

Friss bejegyzések

Alkalmi Ruha

Az Adry Couture Szalon fő szolgáltatása az egyedi alkalmi ruha készítés. Hogyan is zajlik az ügyfél szemszögéből egy egyedi alkalmi ruha kivitelezése, hogy végeredményként azt érezhesse: ebben a ruhakölteményben az est királynője vagyok?

Születésnapi vacsora, egy barátnő esküvője, szalagavató, céges party, karácsonyi rendezvény, művészeti fellépés, exkluzív gálaest vagy diplomáciai esemény: megannyi alkalom mindnyájunk életében. Közös bennük, hogy ezeken a helyeken reprezentatív megjelenésre van szükségünk.

Az öltözékünkkel is kommunikálunk. A megfelelően kiválasztott alkalmi ruha azt a jelzést küldi az eseményen résztvevők felé, hogy megtiszteljük őket a jelenlétünkkel és az öltözékünkkel. Egy alkalmi ruhának nem csak ünnepinek és alkalomhoz illőnek kell lennie, hanem illenie kell viselője egyéniségéhez is, ilyen módon magunkról is üzenünk vele. Üzenünk arról, hogy mennyire vagyunk nőiesek, kifinomultak, trendkövetőek, színes egyéniségek, egyediek vagy éppen szolidak, elegánsak vagy komolyak.

A választás sokszor nem is olyan egyszerű. Az Adry Couture Szalon Balogh Adry ruhatervező közreműködésével segít dönteni, hogy milyen alkalmi ruhát viseljünk egy jeles napon, és a kivitelezést is teljes egészében rábízhatjuk. Időpont egyeztetés után szeretettel látjuk ruhaszalonunkban. Itt lehetőség van az elkészült alkalmi ruha kollekciók megtekintésére, felpróbálására, akár bérlésére is. A ruhákat megcsodálva egészen biztos, hogy ihletet kapunk, és lesz olyan modell, amit el tudunk képzelni magunkon az ünnepi eseményen.

A belvárosi szalon exkluzív mégis barátságos atmoszférát biztosít arra, hogy indulhasson a munka, elkezdődhessen a beszélgetés, az igények meghallgatása, az óhajok, kérdések megbeszélése.

Ha szükség van rá, lerajzoljuk az alkalmi ruha tervét, megmutatjuk a fazonhoz illő anyagokat, méretet veszünk, s kitaláljuk a legapróbb részleteket, hogy a ruha pontosan illeszkedjen majd viselője testalkatára. A későbbi ruhapróbák is itt történnek.

A Szalonban kiállított alkalmi ruhák bérlésére és megvásárlására egyaránt van lehetőség.